Rörmokare Göteborg

24 h jour och planerad service samt installation •

Rörinspektion

Vänd dig alltid till oss på Rörmokare Göteborg när du behöver anlita en kunnig tekniker för att utföra en rörinspektion. Vi kan ta emot förfrågningar om att filma avloppsrör både som planerade arbeten och vid akuta problem. De VVS-montörer vi har i vår företagsbank har modern utrustning. Att göra en tv-inspektion kan vara av nytta vid flertalet tillfällen, bland annat om man har problem med återkommande stopp i avloppet och en vanlig propplösare inte räcker till för att lösa problemet.

Filmning av rör ger en grundlig översyn

Om man äger en fastighet finns det en risk för att rötter kommer tränga in i avloppen och ledningarna efter en tid, och i de fallen måste man göra en beskärning. För att kontrollera om det är nödvändigt att göra en rotbeskärning kan en filmning av avloppet verka som grund för beslutet. Vi kan också göra tv inspektion i Göteborg om ni har en äldre fastighet och inga kompletta ritningar över hur byggnadens olika ledningar går, samt om ni vill veta om eventuella sprickbildningar uppkommit.

Komplett rörinspektion i Göteborg

När ni kontaktar oss för att göra en TV inspektion i Göteborg kan vi erbjuda följande:

 • Tekniker med avancerad kamerautrustning som klarar av trånga rör
 • En tydlig rapport som klargör vad filmningen visat
 • Våra tekniker kan lösa eventuella problem som kartläggs vid filmningen

Vi håller ett bra pris för att filma avlopp

Vi erbjuder ett bra pris för rörinspektion i Göteborg oberoende av om ni vill veta varför ni har ett stopp i avlopp eller om ni vill kontrollera rörens skick. Vi erbjuder ett fast pris för två timmars arbete dagtid samt tekniker, och som privatpersoner får ni naturligtvis använda skattesubventionen ROT för att få en lägre arbetskostnad. Om ni har ett akut behov av att göra en filmning ser vi gärna att ni ringer till oss så att vi kan hjälpa er så snabbt som möjligt.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en rörmokare i Göteborg som kan ta sig an allt som har med akuta problem, installationer och service att göra.

  Adress
  Linnégatan 87F
  115 23 Stockholm

  Telefon
  031-787 36 38

  E-post
  offert@rormokaregoteborg.net

  Orgnr
  556884-6512

OM OSS

När du söker efter en rörmokare i Göteborg som kan ta sig an allt som har med akuta problem, installationer och service att göra.

Rörmokaregöteborg.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Aktiebolaget JourAB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Linnégatan 87F
115 23 Stockholm

031-787 36 38

offert@rormokaregoteborg.net

Orgnr:
556884-6512