Rörmokare Göteborg

24 h jour och planerad service samt installation •

Stopp i avlopp

Vid ett stopp i avlopp finns vi på Rörmokare Göteborg tillgängliga och kan förse er med en jourhavande tekniker med kort varsel. Ni kan märka om det finns behov av en avloppsrensning bland annat genom att vattnet inte rinner ner som det skall, om det uppstår en dålig lukt. Ifall ni har provat avhjälpa problemet själva med exempelvis en propplösare eller sugpropp utan ett lyckat resultat kan vi se till att en spolbil kommer ut till er för att göra en högtrycksspolning.

Avloppsrensning i Göteborg som motverkar framtida problem

När vi besöker er för att rensa avlopp gör vi det genom högtrycksspolning eftersom det är ett effektivt sätt att reducera risken för att framtida problem skall uppstå. Vattnet som sprutas genom ledningarna kommer lösa upp eventuella beläggningar och se till att rören blir som nya igen. Det kan även vara nödvändigt att boka en spolning om stoppet har orsakat en översvämning, eftersom det då antagligen är ett totalstopp i ledningarna. I arbetet använder vi kombinerade sanerings- och spolbilar för att på ett så effektivt sätt som möjligt kunna åtgärda skadan.

Akut hjälp vid stopp i avlopp i Göteborg

Vi hjälper er rensa avlopp på ett tids- och kostnadseffektivt sätt och vårt arbete innebär att vi:

 • Använder moderna maskiner och nyttjar den senaste tekniken
 • Erbjuder en snabb lösning vid stopp i avlopp
 • Ser till att en rörmokare snabbt är på plats

Våra rörmokare hjälper er till ett bra pris

När ni har drabbats av ett stopp i avlopp i Göteborg är ni mer än välkomna att kontakta oss. Om problemet är av en väldigt akut karaktär rekommenderar vi att ni ringer till oss, men om ni istället vill planera en avloppsrensning kan ni kontakta oss för att ta emot en offert med vårt pris för högtrycksspolning av avlopp. Äger ni den fastighet som arbetet skall utföras i och om ni anlitar oss som privatpersoner får ni gärna använda er av ROT-avdraget. Meddela oss i sådana fall om det i samband med att ni tar kontakt.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en rörmokare i Göteborg som kan ta sig an allt som har med akuta problem, installationer och service att göra.

  Adress
  Linnégatan 87F
  115 23 Stockholm

  Telefon
  031-787 36 38

  E-post
  offert@rormokaregoteborg.net

  Orgnr
  556884-6512

OM OSS

När du söker efter en rörmokare i Göteborg som kan ta sig an allt som har med akuta problem, installationer och service att göra.

Rörmokaregöteborg.nu kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Aktiebolaget JourAB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Linnégatan 87F
115 23 Stockholm

031-787 36 38

offert@rormokaregoteborg.net

Orgnr:
556884-6512